Sylwia jestem

pozdrawiam

Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
sylwkaaa napisał(a):Kto idzie na Informatykę?przydałoby się poznać teraz, tak profilaktycznie chociaż %-)
Sylwia jestemi za 2tygodnie dołączam do grona studentów n/w EEIA kierunek- Informatyka :>
pozdrawiam
lzk napisał(a):ps. nie wiecie czy na matmie i fizie moze byc jakas "niespodzianka" na pierwszych zajeciach czy dopiero po pierwszych wykladach?
sylwkaaa napisał(a):mój poziom matematyki jest dobry, natomiast z fizyką może być gorzejtakże mam nadzieję, że nie będzie żadnych pytań sprawdzająch wiedzę..
lzk napisał(a):Bo prawda jest taka, ze moj (nie wiem jak inni) poziom mat/fiz jest miernyPowiedz mi tylko jak mozesz, czy sprawdzenie niewiedzy odbywalo sie ktoryms kolejnym wykladzie czy na pierwszym?
echelon_ napisał(a):Nie ma się czym przejmować! Kartkówek/klasówek nie zapowiedzianych tu nie zobaczycie a i do tablicy rzadziej wyrywają![]()
Powrót do Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości