rozumiem, że również będę musiała dostarczyć w takiej sytuacji wniosek o zmianę sytuacji materialnej?
Tak
Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
rozumiem, że również będę musiała dostarczyć w takiej sytuacji wniosek o zmianę sytuacji materialnej?
kurczak napisał(a):ale z tego co widziałem tam nie można uwględnić dochodu utraconego jeśli była umowa o dzieło.
A ja mam pewne banalne pytanie, ale totalnie nie wiem o co chodzi z oswiadczeniami członków rodziny, A, B, C. W wykazie pisze, ażeby szukać ich w załączniku 3, ale co ja tam widzę? Tylko stronę "Wysokości poszczególnych rodzajó pomocy materialnej". Przewertowałem wszystkie pdf, i nawet nie ma żadnych wzorów, które nazywały by się A,B,C
Shogun napisał(a):a chciałem się dopytać jak to jest z "pierwszakami" wczoraj pani z dziekanatu powiedziała mi uroczyście że jeszcze nie mogę złożyć dokumentów. czy pierwszaki mogą czy nie mogą skłądaać dokumentów.
kurczak napisał(a):jeżeli moja mam pracowała na umowe o dzieło i mam w zaświadczeniu z zakłądu pracy że trwało to 3 miesiące to teraz dochód będzie liczony że 4632,80 podzielić na 3 i podzielić na członków rodziny i to będzie dochód na podstawie którego będzie przyznawane stypendium? od tego czasu jest osobą bezrobotną.
poalina napisał(a):a co jeśli mój ojciec był od roku 2011 do teraz zarejestrowany jako osoba bezrobotna, a ma zamiar podjąć pracę za około miesiąc, czyli po tym jak złoże już wniosek? rozumiem, że również będę musiała dostarczyć w takiej sytuacji wniosek o zmianę sytuacji materialnej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość